proefles

Bij een proefles kan je even kennismaken en kijken of je het leuk en leerzaam vindt. Daarnaast wordt gekeken wat je sterke en je aandachtspunten zijn. Je zit nergens aan vast: een proefles is geheel vrijblijvend. De lessen vinden plaats in de Indische Buurt te Delft. In overleg is aan huis lesgeven ook een optie.

Een proefles:

  • duurt drie kwartier en kost € 10,-
  • is voor beginners en gevorderden
  • is geheel vrijblijvend, eenmalig
  • is er voor zowel basgitaar-, gitaar- als muziektheorieles

Geen angst! Proeflessen zijn voor iedereen: beginners en gevorderden. Ook als je nog nooit een instrument hebt aangeraakt of geen idee hebt waar je aan begint, is een proefles iets voor jou.

Een proefles kost € 10,- voor zowel basgitaarles, gitaarles als voor muziektheorieles en duurt – net als normale lessen – drie kwartier. Bij een proefles mag je je eigen instrument meenemen, maar je kan er ook een lenen als je bijvoorbeeld nog geen hebt. Bij het reguliere lesprogramma is een eigen instrument uiteraard wel nodig.

Contact

Heb je een vraag over de (proef)lessen of wil je een afspraak maken voor een proefles? Stuur dan een e-mail naar info@haldordoekes.nl. Bellen/whatsapp kan uiteraard ook op 06 – 241 857 86.